Canon Inkt printer supplies voor uw Inkjet en Laserprinters

 
Opties voor deze printer:
 • De i-SENSYS FAX-L100 is een snelle, efficiënte, betrouwbare en gemakkelijk te bedienen laserfax. Doe uw voordeel met de snelle en Ultra High Quality verzending, een groot faxgeheugen plus een aantal handige functies.

  Kenmerken

  • A4-laserfax voor normaal papier
  • Super G3 modem voor snelle verzending, 3 seconden per pagina*
  • Geheugenruimte voor 340 pagina’s*
  • Canons Ultra High Quality technologie
  • ADF 30 vel
  • All-in-One cartridge
  • Nieuw robuust & stijlvol design

  Gemakkelijk, betaalbaar en snel faxen met een hoge kwaliteit  Kosten- en tijdbesparend
  Deze snelle Super G3 fax verzendt documenten in 3 seconden per pagina*, dus uw telefoonkosten gaan omlaag en u hoeft minder lang bij het apparaat te wachten. Ook kunnen grotere faxberichten worden ontvangen, zonder de lijn lang te blokkeren. Dit bespaart u nog meer tijd.

  Betrouwbaar faxen op elk moment

  Een groot faxgeheugen voor 340 pagina’s* slaat alle binnenkomende faxberichten veilig op als het papier of de toner ’s nachts of tijdens het weekend opraakt. De documenten kunnen worden geprint zodra het papier of de toner is bijgevuld. Uitgaande documenten zijn eveneens in het geheugen op te slaan, zodat ze op rustige momenten tegen daltarieven kunnen worden verzonden.

  Faxen met Ultra High Quality

  Wanneer u gedetailleerde documenten wilt verzenden, zoals grafieken of foto’s gecombineerd met tekst, zorgt Canons unieke UHQ (Ultra High Quality) technologie elke keer opnieuw voor een perfect resultaat. De weergave in 64 grijstinten geeft extra diepte en scherpte aan de faxberichten.

  Compleet gebruiksgemak

  Dankzij de ADF kunnen documenten van maximaal 30 pagina’s in één keer worden verwerkt - zonder ze eerst te moeten splitsen om te kunnen faxen of kopiëren. De praktische papiercapaciteit voor 150 pagina’s is net zo tijdbesparend, omdat de cassette minder vaak hoeft te worden bijgevuld. Daarnaast biedt het snelkiezen met 15 snelkiesnummers en de 100 verkort kiescodes nog meer gemak bij regelmatig gebruikte faxnummers.

  Eenvoudig te vervangen All-in-One cartridge

  Vervang eenvoudig de All-in-One cartridge met de toner en alle essentiële onderdelen en uw fax is zo goed als nieuw. Geen geknoei, geen omslachtige handelingen - gewoon telkens opnieuw een perfecte printkwaliteit.

  Robuust en stijlvol design

  De i-SENSYS FAX-L100 is compact, maar stijlvol en combineert betrouwbaarheid met een robuust design. De fax past probleemloos op elk bureau of op het kleinste plekje in het kantoor.

  * Gebaseerd op de standaard ITU-T testkaart no. 1

  epson cartridges fotopapier cartridges minolta toners canon toners epson toners oki toners canon cartridges
  xerox toners brother cartridges hp cartridges brother toners hp toners toners samsung toners lexmark cartridges